Предстоящо откриване хотел Княз Павел

Хотел «КНЯЗ ПАВЕЛ», който в момента е на етап изграждане, е разположен в гр. Павел баня, в сърцето на Казанлъшката Розова долина. Проектът цели изграждането на модерен комплекс, който да бъде удобно място за почивка, разтоварване, рехабилитация, но и за делови събития, бизнес мероприятия, тийм билдин...

Прочети още →

Хотел «КНЯЗ ПАВЕЛ», който в момента е на етап изграждане, е разположен в гр. Павел баня, в сърцето на Казанлъшката Розова долина.

Проектът цели изграждането на модерен комплекс, който да бъде удобно място за почивка, разтоварване, рехабилитация, но и за делови събития, бизнес мероприятия, тийм билдинги и конференции.

Хотелът ще разполага със 172 легла в 70 двойни стаи и 14 апартамента и 1 ВИП-апартамент. За хора със специални потребности има обзаведени 5 двойни стаи и 4 апартамента. Всички помещения са оборудвани съгласно съответните стандарти за балнеохотел.

Хотел КНЯЗ ПАВЕЛ  ще разполага с басейн с минерална вода, сауна, джакузи, солариум, зала за масаж, фитнес зала и медицински център за диагностика, рехабилитация и лечение. За поддържане на Вашата визия хотелът ще разполага с център за красота, където ще се използват изключително розово и лавандулово масо.

Медицинският център към хотела ще разполага с голямо разнообразие от уреди и методи за рехабилитация, физио и кинезитерапия и широк спектър от терапии.

 

Районът е богат на извори с минерални води, извиращи от общо 7 естествени източника. Температурата на водата в някои от тях достига до 63°С. Водите лекуват успешно: възпаления, хроничен ревматизъм, артрит, пост-травматични и ортопедични състояния, синдрома на Бехтерев и други. Особено добри резултати има при лечението на деформации, вследствие на заболявания на гръбнака и периферната нервна система, дископатии, болести на централната нервна система.

Хотелът разполага с конферентна зала със 160 места, оборудвана с екран, флипчарт и шрайбпроектор. Цени за кафе паузи, кетъринг и допълнително техническо оборудване се предоставят съгласно изискванията на клиентите и естеството на мероприятието.

На разположение на гостите ще бъде стилно обзаведен ресторант със 160 места.

 

Елегантният лоби-бар с 50 места се оформя като притегателен център за срещи, чаша ароматно следобедно кафе или изискано питие след вечеря.

Направи запитване!
bool(false)